отже, вітаємо: крім збору опеньків, сортування, кропіткої обробки і подальшого відмивання рук ви змогли відварити опеньки. Це успіх! Але що тепер робити з вареними грибами? Особливо, якщо опеньків багато, утилізувати з користю велика кількість опеньків може бути справжньою проблемою для початківців грибників.
вихід є! — і страв з опеньками можна приготувати дуже багато. Тільки не скупіться — у великій кількості опеньків користі ніякої немає, зате можливі проблеми, якщо у вас є хронічні болячки пов'язані з шлунково-кишкового тракту. З цієї причини просто використовуйте кілька способів — з частини грибів зробіть заготовки, частина можна заморозити, а частина приготувати на обід або вечерю прямо зараз. Послідовність і трохи терпіння — запорука приємного проведення часу.
- найпоширеніший спосіб готувати опеньки — просто засолити їх. Потрібен час, але сам процес досить легкий.
- другий за популярністю спосіб — посмажити з опеньками картоплю і цибулею. Класика жанру, улюблена всіма.
- третій і особливо популярний спосіб — просто розкладіть опеньки по порційних пакетів і заморозьте. Так, Цей спосіб дійсно простий. і навіть якщо ви просто їсте картоплю з грибами, будьте впевнені, що до нового
- четвертий спосіб — якщо картопля з опеньками вже набридла, а опеньки все прут і прут — робіть салати. Звичайно, щоб надати грибам хрусткость, їх слід ще й посмажити на олії до рум'яності.
підбадьорити читача: різноманітність таких салатів нескінченно — шинка, солоні огірки, варена курка, відварені курячі яйця… — що тільки в них не додають. І не забувайте про експерименти!
скільки варити
/
поради
/
що приготувати з відварених опеньків?