у цьому рецепті Мексиканські спеції, такі як кумін, мелений чилі, змішуються зі свіжими креветками, гострим сиром і нарізаним болгарським перцем. На підготовку піде всього 30 хвилин.
інгредієнти
порції:
-
+
- очищені креветки 500 г
- Паста (вже зварена) 350 г
- оливкова олія 2 столові ложки
- болгарський перець 3 шт
- середня цибулина 1 шт
- Сир Чеддер 120 г
- кумін 1 столова ложка
- мелений перець чилі 1 столова ложка
на порцію
калорії:
449
ккал
білки:
32
г
жири:
13
г
вуглеводи:
51
г
кроки
-
підготуйте інгредієнти для пасти з креветками і сиром.
-
розігрійте оливкову олію у великій каструлі на середньо-сильному вогні.
-
додайте креветки і готуйте їх до рожевого кольору. Можна додати трохи солі і перцю за смаком.
-
дістаньте креветки з каструлі за допомогою шумівки і відкладіть в сторону.
-
додайте нарізані цибулю і перець, кумін і мелений чилі в ту ж каструлю. Додайте ще трохи олії при необхідності і готуйте, поки цибуля і перець не стануть м'якими.
-
додайте туди ж вже готову пасту, натертий сир, креветки, сіль і перець за смаком. Перемішуйте, щоб рівномірно розподілити розплавлений сир.