⏰ Паста з креветками і сиром: рецепт і покрокові фото приготування

Рецепт ситної італійської пасти з креветками і сиром

30:00
Це просте блюдо являє собою пасту з креветками, сиром і овочами, воно не дуже важке, але при цьому має відмінний смак.

у цьому рецепті Мексиканські спеції, такі як кумін, мелений чилі, змішуються зі свіжими креветками, гострим сиром і нарізаним болгарським перцем. На підготовку піде всього 30 хвилин.

інгредієнти
порції: - + 4
  • очищені креветки 500  г
  • Паста (вже зварена) 350  г
  • оливкова олія 2 столові ложки
  • болгарський перець 3  шт
  • середня цибулина 1  шт
  • Сир Чеддер 120  г
  • кумін 1  столова ложка
  • мелений перець чилі 1  столова ложка
на порцію
калорії: 449 ккал
білки: 32 г
жири: 13 г
вуглеводи: 51 г
кроки
30  хв. друк
  • ингредиенти для пасти с креветками
    підготуйте інгредієнти для пасти з креветками і сиром.
  • разогреваем растительное масло
    розігрійте оливкову олію у великій каструлі на середньо-сильному вогні.
  • варим креветки
    додайте креветки і готуйте їх до рожевого кольору. Можна додати трохи солі і перцю за смаком.
  • готовие креветки для пасти
    дістаньте креветки з каструлі за допомогою шумівки і відкладіть в сторону.
  • добавляем и готовим овощи
    додайте нарізані цибулю і перець, кумін і мелений чилі в ту ж каструлю. Додайте ще трохи олії при необхідності і готуйте, поки цибуля і перець не стануть м'якими.
  • готовая паста с креветками и сиром
    додайте туди ж вже готову пасту, натертий сир, креветки, сіль і перець за смаком. Перемішуйте, щоб рівномірно розподілити розплавлений сир.
поділитися з друзями
Рейтинг
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Сколько варить?