⏰ як варити яловичі ребра-в яку воду класти, коли солити, скільки варити в каструлі і скороварці

Як варити яловичі ребра?

00:00
Яловичі реберця в каструлі варити півтори години. Телячі реберця варити 1 годину. Хороший спосіб визначити готовність варених реберець-перевірити, як легко м'ясо відділяється від кістки. Якщо легко-реберця зварені.
яловичі ребра в мультиварці варити 1 годину.

яловичі реберця в мультиварці

продукти яловичі реберця — 1 кілограм консервовані печериці — 100 грам селера — кілька стебел морква — 1 невелика морквина ріпчаста цибуля — 1 невелика голова соєвий соус — півсклянки оливкова олія — 2 столові ложки Петрушка — 2 столові ложки рубаної зелені коріандр мелений — пів чайної ложки базилік — пів чайної ложки сіль і перець — за смаком

Як приготувати реберця в мультиварці яловичі ребра розрізати на невеликі шматочки, посолити і поперчити. Змішати соєвий соус, масло, петрушку, коріандр і базилік. У цю суміш викласти яловичі ребра, накрити і поставити маринуватися 1 годину. З селери зрізати коріння і дрібно нарізати його. Лук очистити і дрібно нарубати. Морква очистити і потерти на крупній тертці. Печериці нарубати. М'ясо викласти в ємність мультиварки, зверху викласти овочі і печериці, залити соусом. далі можливі варіанти: 1. Налаштувати мультиварку на режим« повільне приготування » (або« slow-cook ») на 9 годин. В цьому випадку приготування в мультиварці яловичі реберця будуть ніжними, добре тушкованими. 2. Налаштувати мультиварку на режим «гасіння», готувати 2,5 години, потім злити соус і готувати на режимі «Випічка» 1 годину. При цьому способі приготування яловичі ребра вийдуть з скоринкою і ніжним тушкованим м'ясом всередині.

Суп з яловичих реберець

продукти на 4-літрову каструлю яловичі ребра — 1 кілограм свіжі печериці — 200 грам селера — 4 стебла морква — 2 штуки зелена цибуля — 1 пучок імбирний корінь — на 2 столові ложки часник — 2 зубці рослинна олія — 1 столова ложка перець горошком — 10 штук сіль — за смаком Як зварити суп з яловичих реберець яловичі реберця помити, обсушити, відрізати жир і порізати. У каструлю налити 3 літри води, додати сіль, викласти ребра і варити 1,5 години, знімаючи піну. За 45 хвилин до закінчення варіння яловичих реберець додати в бульйон білу частину зеленої цибулі, очищений часник, перець і імбир, порізаний шматочками. Морква очистити і натерти на крупній тертці. Печериці помити і обсушити, дрібно нарізувати. Селера дрібно порізати. Розігріти сковорідку, налити олію, викласти моркву, печериці та селеру. Обсмажувати 5 хвилин. Потім викласти зажарку до яловичим реберцям. Частину зеленої цибулі дрібно нарубати. Бульйон процідити в іншу каструлю, додати в нього м'ясо, зажарку і зелену цибулю. Досолити і доперчити за смаком, довести до кипіння, варити ще 3 хвилини. Ваш суп з яловичими реберцями готовий!

поділитися з друзями
Рейтинг
(поки оцінок немає )
Сколько варить?