Як смачно приготувати яловичі мізки
Продукти яловичі мізки — півкіло ріпчаста цибуля — 2 середніх голови Петрушка — 3 столові ложки борошно — 3 столові ложки перець горошком — 5 горошин лавровий лист — 1 листок соняшникова олія — за смаком Як приготувати яловичі мізки яловичі мізки Очистити вимочити у воді. У каструлю налити воду, викласти петрушку, лавровий лист, перець і половину очищеної голови цибулі, довести до кипіння. Викласти вимочені яловичі мізки і варити їх 20 хвилин. Викласти мізки за допомогою шумівки, трохи остудити, нарізати на порційні шматочки і посолити. У миску насипати борошно, обваляти шматочки мізків в борошні і викласти на гарячу сковорідку, политу соняшниковою олією. Обсмажувати варені яловичі мізки 5-7 хвилин на середньому вогні без кришки.
салат з яловичими мізками
продукти яловичі мізки — 300 грам ріпчаста цибуля — 1 голова курячі яйця — 3 штуки морква — 1 штука кріп і петрушка — кілька стебел Майонез або сметана — 4 столові ложки оцет — 2 столові ложки перець чорний горошком — 5 штук сіль — за смаком Як приготувати салат з яловичими мізками мізки очистити і вимочити. Закип'ятити воду, додати очищені моркву і 1 цибулину, вимиту зелень, оцет, сіль і перець. Варити овочі і трави 5 хвилин, потім викласти мізки і варити їх 30 хвилин. 1 голову цибулі почистити і порізати, викласти в миску і залити окропом 15 хвилин, щоб не гірчив. зварити курячі яйця і натерти на крупній тертці. Морква з бульйону дрібно порізати. Мізки викласти з бульйону і дрібно нарубати. Зелень вимити, обсушити і нарубати. Посолити, поперчити салат і заправити майонезом або сметаною. Накрити і настояти в холодильник на 2 години.