⏰ як варити яловиче серце шматочками-в яку воду класти, коли солити, скільки варити в каструлі і скороварці

Скільки варити яловиче серце шматочками?

10:00

Як варити яловиче серце

1. Яловиче серце помити і нарізувати шматочками, викласти в каструлю з холодною водою і поставити на сильний вогонь.
Сколько варить говяжье сердце кусочками?
2. Дочекатися закипання, зменшити вогонь і варити 10 хвилин, знімаючи піну.
Сколько варить говяжье сердце кусочками?
3. Злити воду — бульйон, як правило, каламутний і має сильний запах. У новій воді запаху бути не повинно, можна залити холодною водою або, щоб заощадити час, підготувати окріп.
Сколько варить говяжье сердце кусочками?
4. Варити шматочки серця ще 40 хвилин під кришкою.
Сколько варить говяжье сердце кусочками?
5. Підсолити і додати перець горошком.
Сколько варить говяжье сердце кусочками?
6. Варити ще 10 хвилин.
Сколько варить говяжье сердце кусочками?
шматочки серця зварені, використовуйте їх в стравах.

Фкуснофакти

нарізати серце перед варінням шматочками — відмінний спосіб прискорити варіння для подальшого додавання в салати і гарячі страви. Але якщо вам потрібно серце для подачі в якості нарізки на хліб, то краще зварити серце цілком. Жировий шар, досить жорсткий для видалення з сирого серця, практично повністю розварюється — у будь-якому випадку, видаляти його найпростіше по закінченню варіння. Майте на увазі, що шматочки серця на повітрі миттєво завітрюються, тому зберігати їх потрібно в відварі. Загальний термін зберігання в холодильнику — 3 дні.

поділитися з друзями
Рейтинг
(поки оцінок немає )
Сколько варить?