⏰ що можна додати в картоплю при варінні.

Що додати в картоплю при варінні

10:00
час читання —3   хв.

додавши в процесі варіння в картоплю певні компоненти, можна отримати більш виражений смак, зробити гарнір пікантним, таким, що «пальчики оближеш». Можна навіть зробити закінчене — дуже просте і смачне — блюдо на вечерю або «друге» на обід.

що можна додати прямо в тарілку – вершкове масло, при відсутності додається рослинне. Ще можна додати тонко порізаний часник, натертий чорним перцем і сіллю, стає незамінним компонентом вареної картоплі. Прикрасить і вид, і смак страви рубаний зелений лук або кріп, надавши приємну хрустінку.

при варінні картоплі можна покласти листочок лаврушки. Дрібно порубаний ріпчасту цибулю дозволить виправити смакові недоліки картоплі, якщо наприклад картопля Стара. Додавати цибулю потрібно на початку варіння, а потім зливати разом з водою. Разом з картоплею можна варити моркву, якщо порізати її кружальцями, брюссельську капусту і капусту брокколі — тоді вийде готове овочеве рагу.

дуже смачним виходить картопля, зварений на бульйоні – курячому, яловичому, будь-якому іншому м'ясному, з додаванням піджарки з цибулі та моркви.

Ну а що ж робити, якщо на варіння картоплі всього хвилин 20, але потрібно отримати готову страву? Робиться просто: вода зливається, картопля прямо в каструлі ріжеться на 2-3 частини, додається банку тушонки разом з соком і на цьому соку разом з м'ясом готується дуже смачне і ситне «друге».

поділитися з друзями
Рейтинг
(поки оцінок немає )
Сколько варить?