для десертів дуже часто готують крему, а варене згущене молоко , в свою чергу, ідеальний інгредієнт крему. І поєднується вона з «спорідненим» продуктом — вершками.
що знадобиться:
- 350 мл вершків для збивання 33%;
- 50 г цукрової пудри;
- 1 банка згущеного молока;
- ванілін або ванільний екстракт.
як готувати
Перед приготуванням крему всі продукти необхідно охолодити. Для збивання знадобиться міксер або віночок. З усіх продуктів в результаті буде 650 г крему.
у високу каструлю необхідно вилити холодні вершки, потім збити їх до загущення. Далі маленькими порціями додавати цукрову пудру. Перемішувати потрібно близько 3 хвилин до загущення. Потім маленьким струменем додавати холодне згущене молоко, при цьому не припиняючи збивати міксером. Після цього змішувати все разом на високій швидкості ще кілька хвилин.
прикрашати приготованим кремом десерт краще перед самою подачею. Крем на основі вершків не настільки стійкий на відміну від масляного.