⏰ як підготуватися до нового 2019 року?

Як підготуватися до Нового року 2019?

10:00
час читання —5   хв.

Новий рік 2019 вже на порозі!

залишилися лічені дні до самої довгоочікуваної ночі в році. Це свято викликає хвилювання у всіх. І дорослі, і діти в радісному передчутті готуються до зустрічі наступаючого року, прикрашають будинки, квартири, кімнати, кабінети, купують подарунки, роблять сувеніри своїми руками.

Символ 2019 року — Жовта Земляна Свиня — обіцяє принести фінансове благополуччя, удачу, сімейне щастя в кожен будинок. Важливо правильно зустріти рік, щоб заслужити прихильність і заступництво Свині.

де святкувати?

дотепність, дружелюбність, віра в чудеса, прагнення до краси — ось основні риси господині майбутнього року. Тому святкувати можна вдома, в гостях, в ресторані — головне, в колі близьких і добре знайомих. Основа вечора — позитивний настрій і веселощі без обмежень.

Як прикрасити будинок?

розкіш, Блиск, шик — цього точно не буде багато. Пріоритетний колір в декорі — Золотий, Додаткові — відтінки коричневого. Золото чудово підходить для новорічної мішури і поєднується із зеленню хвої, з білими сніжинками, червоними ялинковими іграшками.

для прикраси можна використовувати об'ємні гірлянди, Декоративні подарункові коробки, хвойні вінки, золотисті свічки. В основу концепції декору можна покласти все те, що подобається Свині — жолуді, горіхи, апельсини — тим більше що вони яскравого святкового кольору. Додані до композиції палички кориці допоможуть наповнити будинок чудовим новорічним ароматом.

Як одягнутися?

при виборі вбрання слід виходити з тієї ж колірної гами. Прекрасно, якщо для пошиття сукні буде використана золотиста тканина. Чудово, якщо ви віддасте перевагу костюм в коричневих або кавових відтінках. Основні вимоги — відчувати себе чарівною, справжньою королевою. І не забувайте про аксесуари — яскраві, дорогі, масивні. Завершенням образу неодмінно повинні стати чарівний епатуючий макіяж і карколомна зачіска.

що стосується чоловіків, то тут має значення не стільки шик, скільки вартість костюма і взуття. « золота » Свиня любить все найдорожче і брендове. Підкреслити образ можна яскравою краваткою і золотим годинником на зап'ясті.

які приготувати подарунки?

сувеніри всім, з ким зустрічаєте настання нового року, бажано вибрати символічні. Рушники і посуд з «хрюшками», тапочки та постільна білизна з «п'ятачками», пледи і Піжами, скарбнички і тематичні мило — варіантів величезна кількість. При наявності бажання і вільного часу багато подарунків можна зробити своїми руками.

які страви повинні бути на столі?

рецепти для новорічного столу можуть бути простими, але обов'язково смачними і приготованими самостійно. З приводу свинини думки поділяються. Одні вказують на те, що не можна подавати свинину ні в якому разі. Інші, навпаки, рекомендують завчасно зробити замовлення в м'ясній крамниці і запекти молочного порося.

  • Закуски: листкові тарталетки з начинкою, канапе з креветками і червоною рибою.
  • салати: традиційні олів'є і оселедець під шубою вдало доповнять м'ясний салат, салат з лососем і авокадо.
  • основні страви: гусак в яблуках або свиня в апельсинах, печена картопля і запечені в духовці овочі.
  • десерти: печиво і пироги обов'язково з горіхами — Свиня оцінить.

Як все встигнути?

Час летить стрімко. І чим ближче до святкового вечора, тим швидше тікають хвилини і години. Вам допоможуть нескладні хитрощі. Запасіться пластиковими ємностями і заздалегідь розкладіть по ним нарізку для салатів та інших страв. Це дозволить заощадити час напередодні торжества. За два-три дні до застілля проведіть генеральне прибирання — нехай все виблискує чистотою, тоді і готувати буде веселіше.

поділитися з друзями
Рейтинг
(поки оцінок немає )
Сколько варить?