⏰ піна при варінні гороху-що це? Чи треба її прибирати або можна залишити?

Чому при варінні гороху виділяється піна?

10:00
час читання —3   хв.

Часто при варінні гороху утворюється піна білого кольору, причому у великій кількості і іноді виварюється з каструлі і заливає плиту, ніж приносить безліч незручностей. Щоб піни було менше, перед варінням слід обов'язково горох промивати кілька разів під струменем води, а також після закипання першої води потрібно злити її, налити свіжу-холодну і продовжити варіння.

особливо багато піни виділяється, якщо горох не замочувати належний час. Враховуйте ,що для страви важливо дотримуватися всіх правил варіння гороху — тоді на кухні буде чисто, а горох звариться до м'якості і буде придатний для використання в стравах.

після того, як горох закипить у другій воді, перші 10 хвилин все-таки слід стежити за утворенням піни. Щоб вона не залила каструлю, при її появі знімайте її шумівкою або столовою ложкою.

поділитися з друзями
Рейтинг
(поки оцінок немає )
Сколько варить?