⏰ якщо залишилася вівсяна каша, що з нею робити? Чи можна приготувати іншу страву?

якщо залишилася вівсяна каша…

10:00
час читання —3   хв.

якщо залишилася трохи вівсяної каші, і ви не знаєте, що з нею робити, то не поспішайте її викидати — є маса рецептів смачних і простих страв, які можна приготувати на основі вівсяної каші.

із залишків каші можна приготувати найсмачніші оладки , які можна зробити солодкими, додавши в них цукор, сухофрукти або родзинки. Оладки вийдуть ніжними, якщо обійтися без використання борошна, додавши лише пару яєць. Готуються оладки так само, як і звичайні.

також можна приготувати пиріг або запіканку — залежно від смакових уподобань вони можуть бути солодкими або несолодкими. У пирозі можна зробити м'ясну, грибну, або рибну прошарок.

для любителів випічки залишки вівсянки можуть стати основою для приготування вівсяного печива : кашу ретельно перемішуємо з попередньо розтопленим маслом, корицею і цукром, після чого в отриману суміш додаємо борошно — має вийти липке тісто. У тарілку окремо насипаємо трохи цукру і змішуємо його з корицею, після чого ложкою беремо трохи тіста і катаємо його в тарілці — повинен вийти покритий з усіх боків цукром грудочку тесту. Випікати печиво слід 20 хвилин при температурі 200 градусів.

поділитися з друзями
Рейтинг
(поки оцінок немає )
Сколько варить?