час читання —3 хв.
іноді борщ виходить прісним, відбувається це з таких причин:
1 і найчастіша причина прісного борщу — буряк Стара, гостра і не солодка.
2. Томатна паста гіркувата або кислі помідори.
3. Буряка мало ,її смак« затьмарила » капуста.
4. Засмажкою підгоріла і зменшила солодкість борщу.
5. Багато солі зробить навіть дуже смачний борщ абсолютно неїстівним.
Як бачимо, причин предостатньо. Підводячи підсумок, щоб зварити борщ природно-солодким, додавайте солодкі сорти овочів, овочі не повинні бути перезрілими або лежалими.
Як же врятувати прісний борщ? Взагалі-то, дуже просто: додайте цукор. Потроху, по 1 столовій ложці, ретельно перемішуйте і пробуйте.