⏰ у чому краще варити юшку-в каструлі або в Казані? - Пояснюємо на пальцях

де варять юшку?

10:00
час читання —2   хв

юшка & ndash; це юшка з рибою, овочами, крупою за смаком. Для класичного приготування юшки потрібно всього три інгредієнти: вода, риба і приправи. Варити можна в будь-яких умовах – на природі на багатті, вдома в казані або каструлі. Кожен із способів має свої нюанси і привносить характерні смакові відтінки.

найбільш смачна юшка виходить, на думку рибалок і туристів, на багатті, з свіжовиловленої риби з ароматом сажки. Спочатку вариться юшка з голів і хвостів протягом півгодини. Потім бульйон проціджують, додаються цибулина, приправи, шматочки риби. Всього кілька хвилин – і вуха готова. Для більш ситного страви можна взяти картоплю, моркву, перловку або пшоно.

на дачі юшку можна приготувати на переносному мангалі. Це оптимальний варіант: смачно, безпечно і класичний «димок» забезпечений. У домашніх умовах юшку варять у звичайній каструлі. Для дотримання традиції і створення потрібної атмосфери можна взяти старий заслужений казан, що ввібрав в себе аромат річки, природи, багаття. Важливо, не місце приготування юшки, а правильно обрані інгредієнти, смачна риба, відповідний настрій.

поділитися з друзями
Рейтинг
(поки оцінок немає )
Сколько варить?