час читання —3 хв.
Варка клешнею краба нескладна. Кінцівки потрібно просто кинути в киплячу воду і дочекатися приготування. Перед цим воду необхідно додати сіль, а також за смаком інші спеції (трохи лимонного соку, часник і т.д.). Після додавання клешнею краба в воду слід поставити середній вогонь. Варяться свіжі клешні краба 5-7 хвилин.
Як приготувати варено-заморожені клешні краба
- такі клешні вже готові до вживання. Для збереження смаку м'яса варіння необхідно провести швидко.
- спочатку в каструлю з холодною водою необхідно додати спеції, а потім дочекатися кипіння. Після цього покласти туди клешні краба і почекати повторного кипіння. Потім почекати 1-2 хвилини і відразу витягувати щупальця.
- після приготування клешнею краба їм необхідно дати час для охолодження, а потім витягнути з них м'ясо.