⏰ як зняти шкіру з курки для рулету і фарширування

Як зняти шкіру з курки

10:00
час читання —1   хв

знімаємо шкіру з цілої курки
Якщо вам хочеться запекти дієтичну курку, бажання зняти шкіру цілком зрозуміло, адже при запіканні курячий жир з шкіри потрапляє в м'ясо і робить його калорійніше і важче для ШКТ. Зняти шкіру з цілої курки досить легко, весь секрет в тому, що потрібно зняти шкіру відразу з усієї курки, не допускаючи розривів. І це відмінно, адже в кулінарії цінуються шматки шкіри великої площі — їх можна нафарширувати крупами і м'ясом на закуску. Зняти шкіру без розривів досить складно, але варто почати практикуватися, з кожним разом буде все простіше. На допомогу прийдуть кулінарні ножиці — починаючи з боку шиї, акуратно подрежьте підшкірний жир, що з'єднує м'ясо зі шкірою, потім необхідно потихеньку просовувати пальці і відокремлювати шкіру. Там, де руками не виходить — обережно допомагайте собі ножицями.

знімаємо шкіру з стегенець або грудки курки
тут все куди простіше, оскільки шматок менше і легше не порвати шкіру, але і шкіра виходить меншого розміру. Шматок кладеться на дошку, пальці акуратно підлазять під шкіру, відокремлюючи її до самих країв — на кожен шматок піде не більше півхвилини часу.

поділитися з друзями
Рейтинг
(поки оцінок немає )
Сколько варить?