соковиті, ароматні помідори можна швидко засолити і дуже скоро покуштувати! Такий швидкий рецепт малосольних помідорів не можна втратити!
потрібно
1,5 кг. помідорів;
3 ложки солі;
5 ложок цукру;
50 гр. рослинного масла;
50 гр. 9% оцту;
чайна ложка гірчиці;
головка свіжого часнику;
пучок кропу (зеленого).
найпростіший рецепт
використовувати краще приблизно рівні плоди, щоб вони Просолов. Кожен помідор розрізати навпіл. Викласти шматочки томатів в каструлю.
гострим ножем порубати кріп. Викласти в глибоку миску.
Зубчики часнику натерти.
часникову кашку викласти в чашку.
Всю отриману масу перекласти в каструлю з помідорами.
зверху прикрити кришкою. Злегка натиснути на верх руками і струсити кілька разів. Щоб помідори краще просочилися заливкою.
прибрати каструлю на 3 години в холодильник.
після чого малосольні помідори можна вживати в їжу!
час настоювання — 3 години.
Кількість порцій — 5 — 6.
Час приготування — 15 хвилин.