⏰ як приготувати соковитого гусака? - Всі секрети

Як приготувати соковитого гусака?

10:00
час читання —1   хв

способів приготувати соковитого гусака досить багато, але в будь-якому випадку вам стане в нагоді знання кулінарних секретів:

  1. найголовніше — добре промаринувати гусятину . Згадаймо ,що гусак — птах дуже жирна, і цей жир нам слід витопити при запіканні, але так, щоб гусяче м'ясо не стало сухим. Тому насичення гусятини вологою за допомогою маринаду — відмінний спосіб.
  2. скоринка — ще один спосіб зберегти соки, але витопити жир. Скоринку можна зробити на режимі «Гриль» на початку запікання, тоді вона не дасть волозі випаровуватися. А в кінці запікання скоринку можна посилити за допомогою глазурі — тоді вона стане хрусткою і ароматною.
  3. при запіканні поставте в духовку миску з рідиною — це збільшить Вологість в духовці і сповільнить випарювання рідини.
  4. нафаршіруйте гусака овочами або вареними крупами, це зробить висихання м'яса практично неможливим.

контролюйте потужність нагріву:
а ось для кусковий гусятини відмінний спосіб зберегти соки — відрізати трохи гусячого жиру, злегка розтопити на сковороді і прожарити на ньому шматки гусятини, а потім згасити з овочами — цибулею, морквою, болгарським перцем.

поділитися з друзями
Рейтинг
(поки оцінок немає )
Сколько варить?