⏰ як варити вівсянку без варіння? І що це дає, яку користь?

Як варити вівсянку без варіння

10:00
час читання —3   хв.

вівсяна каша, приготована будь-яким способом, дуже корисна для травлення. Однак, якщо готувати її без варіння, в пластівцях зберігається набагато більше корисних властивостей, ніж при звичайному способі. Крім того, готується вона значно швидше, що важливо для ранкових страв.

починати готувати цю кашу краще з вечора, залишивши залиті пластівці на ніч, але можна використовувати термос — тоді вони стануть м'якими вже через 2 години. « наповнювач » для каші може бути різним — за бажанням в неї можна додати інші фрукти або горіхи.

інгредієнти
вівсяні пластівці — 3 ст. л. (без гірки)
Вода — 150 мл
Курага — 1 ст. л.
Ізюм — 1 ст. л.
цукати — 1 ч. л.
яблуко — 1 шт.
Мед — 0.5 ч. л.
Кокосова стружка — 1 ч. л.

1. Скип'ятити воду. Вівсяні пластівці і сухофрукти покласти в миску (або в термос), влити окріп. Залишити на ніч (або на 2 години).
2. Яблуко натерти на тертці або дрібно нарізати, додати його до розм'якшеним пластівців. Полити рідким медом, добре перемішати. Викласти на готову кашу цукати, посипати кокосовою стружкою.

поділитися з друзями
Рейтинг
(поки оцінок немає )
Сколько варить?