звичайний омлет зі сковорідки — класичний сніданок. Але іноді набридає, а на сніданок «ті ж яйця». Спробуємо приготувати їх« збоку ». Спочатку готуємо водяну баню: ставимо на вогонь каструлю з водою. Ми залишаємо до закипання і займемося приготуванням маси для омлету.
беремо 3 курячих яйця і розбиваємо їх в одну ємність. Солимо за смаком. Потім яйця збиваємо міксером — до пишності і збільшення обсягу. Вливаємо до яєчної маси 2/3 склянки молока. За бажанням можна поперчити і додати нарубану зелень. Ще раз добре збиваємо.
беремо чисту банку з гвинтовою кришкою, вливаємо в неї омлетную масу. Нещільно закриваємо тару кришкою і поміщаємо в каструлю з киплячою водою. Рідина повинна бути на 4-5 см вище банки.
готуємо близько 20 хвилин. Дістаємо банку з омлетом з води, обережно відкриваємо кришку, проводимо по стінках ножем. Викладаємо блюдо, накривши банку тарілкою і перевернувши. Ніжний і пишний омлет готовий!