так, багато господинь вдаються до цього способу. Важливо: якщо ви один раз заморозили печериці, повторно робити це вже не рекомендується.
що робити при покупці заморожених грибів? Прощупайте дно пакета. Якщо ви помітили велику кількість злиплих печериць, то це говорить про те, що їх неодноразово заморожували. Такі гриби не рекомендується купувати і вже тим більше повторно відправляти в морозильну камеру.
Якщо ви купили багато печериць, можете відразу нарубати їх і розкласти їх по порційних пакетів — Так використовувати їх буде набагато приємніше. Обов'язково Зберігайте печериці при температурі від -18 градусів. В іншому випадку вони зіпсуються. Як тільки вирішите приготувати їх, уважно огляньте. Гриби можуть бути темними (але чорний колір або плями повинні насторожити) і з характерним запахом (гнильних ноток відчуватися не повинно).