Закуска зі свинячих мізків
продукти
свинячі мізки — 400 грам
борошно — 2 столові ложки
курячі яйця — 2 штуки
панірувальні сухарі — 1 столова ложка
сіль і перець — за смаком
Як приготувати закуску зі свинячих мізків
1. Мізки відварити і нарізати порційними шматочками.
2. Посолити і поперчити шматочки відварених свинячих мізків.
3. У миску розбити яйця і збити. Додати сюди ж борошно і трохи солі — і збити ще раз.
4. Панірувальні сухарі висипати в іншу миску.
5. Розігріти сковорідку, налити масло.
6. Кожен шматочок свинячих мізків по черзі вмочити в яйці з борошном, потім в паніровці — і викласти на сковорідку.
7. Обсмажувати мізки по 3 хвилини з кожного боку.
Салат з вареними свинячими мізками
продукти
свинячі мізки — 500 грам
курячі яйця — 2 штуки
ріпчаста цибуля — 1 голова
огірок — 1 штука
Майонез — 2 столові ложки
Гірчиця — 1 столова ложка
лимонний сік — від половинки лимона
сіль і перець — за смаком
Як приготувати салат зі свинячими мізками
1. Свинячі мізки зварити і остудити, нарізати брусочками.
2.
курячі яйця зварити
, дрібно нарізати.
3. Огірок вимити і нарізати соломкою.
4. Лук очистити і нарізати півкільцями.
5. Змішати лимонний сік, майонез, гірчицю, сіль і приправи — і заправити їм овочі, яйця і мізки.