⏰ як варити свинячі мізки-в яку воду класти, коли солити, скільки варити в каструлі і скороварці

Як варити свинячі мізки?

10:00
Свинячі мізки вимочити в холодній воді 2 години, потім зняти мозкову плівку. Закип'ятити воду в каструлі, викласти в окріп мізки, посолити і варити 10 хвилин.

Закуска зі свинячих мізків

продукти
свинячі мізки — 400 грам
борошно — 2 столові ложки
курячі яйця — 2 штуки
панірувальні сухарі — 1 столова ложка
сіль і перець — за смаком

Як приготувати закуску зі свинячих мізків
1. Мізки відварити і нарізати порційними шматочками.
2. Посолити і поперчити шматочки відварених свинячих мізків.
3. У миску розбити яйця і збити. Додати сюди ж борошно і трохи солі — і збити ще раз.
4. Панірувальні сухарі висипати в іншу миску.
5. Розігріти сковорідку, налити масло.
6. Кожен шматочок свинячих мізків по черзі вмочити в яйці з борошном, потім в паніровці — і викласти на сковорідку.
7. Обсмажувати мізки по 3 хвилини з кожного боку.

Салат з вареними свинячими мізками

продукти
свинячі мізки — 500 грам
курячі яйця — 2 штуки
ріпчаста цибуля — 1 голова
огірок — 1 штука
Майонез — 2 столові ложки
Гірчиця — 1 столова ложка
лимонний сік — від половинки лимона
сіль і перець — за смаком

Як приготувати салат зі свинячими мізками
1. Свинячі мізки зварити і остудити, нарізати брусочками.
2. курячі яйця зварити , дрібно нарізати.
3. Огірок вимити і нарізати соломкою.
4. Лук очистити і нарізати півкільцями.
5. Змішати лимонний сік, майонез, гірчицю, сіль і приправи — і заправити їм овочі, яйця і мізки.

поділитися з друзями
Рейтинг
(поки оцінок немає )
Сколько варить?