Як готувати свинячі хвости
при покупці слід вибирати очищені від щетини хвости рожевого кольору.
свинячі хвости можна зварити як окрему страву, для цього треба: добре промити хвости, Очистити, помістити в каструлю, залити водою, посолити і варити на маленькому вогні приблизно дві години. Потім зварені хвости порізати на невеликі шматочки і додати спеції на ваш смак. Варити 2 години.
свинячі хвости — цінний м'ясний субпродукт, який використовується для приготування різних страв: супів, зельца, холодцю і ін.
можна субпродукт запекти в духовці, посмажити або приготувати на грилі, на це знадобитися всього одну годину.
свинячі хвости та гаджети
даний продукт можна приготувати в мультиварці в режимі варіння або Гасіння протягом 1,5 години. З свинячих хвостів роблять тушонку , варять хвости з додавання спецій і приправ 4-5 годин на маленькому вогні і закривають в скляні банки на зиму.
у скороварці варити хвости швидше за все — за 40 хвилин хвости можна повністю розварити (наприклад, для холодцю ).