⏰ як варити свинячі хвости-в яку воду класти, коли солити, скільки варити в каструлі і скороварці

Скільки варити свинячі хвости

00:00
Свинячі хвости варять 1,5 години.

Як готувати свинячі хвости

при покупці слід вибирати очищені від щетини хвости рожевого кольору.

свинячі хвости можна зварити як окрему страву, для цього треба: добре промити хвости, Очистити, помістити в каструлю, залити водою, посолити і варити на маленькому вогні приблизно дві години. Потім зварені хвости порізати на невеликі шматочки і додати спеції на ваш смак. Варити 2 години.

свинячі хвости — цінний м'ясний субпродукт, який використовується для приготування різних страв: супів, зельца, холодцю і ін.

можна субпродукт запекти в духовці, посмажити або приготувати на грилі, на це знадобитися всього одну годину.

свинячі хвости та гаджети

даний продукт можна приготувати в мультиварці в режимі варіння або Гасіння протягом 1,5 години. З свинячих хвостів роблять тушонку , варять хвости з додавання спецій і приправ 4-5 годин на маленькому вогні і закривають в скляні банки на зиму.

у скороварці варити хвости швидше за все — за 40 хвилин хвости можна повністю розварити (наприклад, для холодцю ).

поділитися з друзями
Рейтинг
(поки оцінок немає )
Сколько варить?