⏰ як варити курячі шийки-в яку воду класти, коли солити, скільки варити в каструлі і скороварці

Як варити курячі шийки

30:00
Курячі шийки промити, викласти в підсолений окріп і варити 1 годину, знімаючи піну.
в мультиварці курячі шийки варити 1,5 години в режимі "Варка на пару" або 1 годину в режимі "Випічка".
у пароварці курячі шиї варити 1,5 години.

Як варити суп з курячих шийок

продукти
на 5-літрову каструлю
курячі шийки — 500 грам
картопля — 4 штуки
Рис — 2 столові ложки крупи
ріпчаста цибуля — 1 голова
морква — 1 штука
часник — 2 зубці
рослинна олія — 2 столові ложки
кріп — половина пучка
сіль і перець — за смаком

як зварити суп з курячих шийок
налити в каструлю води і викласти курячі шийки. Поставити каструлю на вогонь і варити курячі шийки 40 хвилин, знімаючи піну.
почистити і дрібно порізати цибулю. Моркву почистити і натерти на крупній тертці. Розігріти сковорідку, налити олію, викласти цибулю і моркву, обсмажувати 10 хвилин на середньому вогні без кришки. Картоплю почистити і порізати кубиками стороною 1 сантиметр, додати в бульйон. Всипати в бульйон промитий рис і додати спеції. Варити суп ще 10 хвилин. Викласти зажарку і варити суп ще 10 хвилин. Потім настояти протягом 20-30 хвилин під кришкою.
подавати суп з курячих шийок з рубаним кропом і задоволенням!

холодець з курячих шийок

продукти
курячі шийки — 1 кілограм
ріпчаста цибуля — 1 голова
селера — 4 стебла
печериці — 100 грам
морква — 1 штука
Капуста брокколі — 20 штук
кріп і петрушка — по половині пучка
перець горошком — 10 штук
часник — 2 зубці
сіль — за смаком

Як приготувати заливне з курячих шийок
у каструлю налити 2 літри води і поставити на вогонь. Киплячу воду посолити і поперчити, викласти в воду курячі шийки, цибулю, моркву і селеру. Варити 30 хвилин.
печериці помити, тонко нарізати і додати до шийок. Варити ще 20 хвилин.
вийняти курячі шийки з каструлі, остудити і дрібно порізати. Бульйон процідити, овочі видалити. Часник очистити і дрібно порізати.
в іншій каструлі відварити капусту брокколі і морква .
курячі шийки викласти в блюдо, посипати часником і рубаною зеленню, зверху викласти капусту і нарізану кружечками моркву.
прибрати холодець з курячих шийок на кілька годин в холодильник.

поділитися з друзями
Рейтинг
(поки оцінок немає )
Сколько варить?