час читання —3 хв.
вівсянка має безліч корисних елементів, але від неї все одно може виникнути відчуття печіння. Причин для неї буває кілька, які залежать як від організму, так і від самої вівсянки.
- індивідуальні особливості організму, які не дозволяють переносити вівсянку. Це можуть бути вроджені патології або спадкові захворювання.
- Продукт приготований неправильно і пригорів. Пригоріла продукція робить негативний вплив на слизову шлунка.
- іноді печію провокують Додаткові харчові добавки. Ними можуть бути вівсяні пластівці, мюслі, а також сама каша на молоці.
- Крупу неправильно обробляють і зберігають. На виробництві іноді додають додаткові хімічні елементи, які впливають на утворення печії після вживання.
рекомендація . Крупу необхідно купувати цільну або подрібнену. Займає її приготування близько 20 хвилин, але організм отримає від продукту корисні речовини, а печії не буде.