на час засолювання сала впливають всього 2 фактори: м'якість сирого сала і спосіб засолювання. Звичайно, важливо і якість інших продуктів: сіль повинна бути великою, що не йодованої, перець краще помолоти з горошку, часник використовувати свіжий і великий.
якщо сало спочатку м'яке з мінімумом м'яса, воно приготується навіть по сухому способу за 3-4 дня або взагалі за добу в розсолі. Ну а якщо ви поспішаєте, то зробіть сало по гарячому способу — зваріть сало , це займе всього пару годин.
вкрай важливо, щоб готову страву відповідало вашому смаку — іноді варто пожертвувати часом і не поспішати: якщо ви звикли подавати на закуску Класичне Сало, Витратьте час або виберіть інше блюдо, тому що смак вареного сала сильно відрізняється від класичного і за смаком далеко не всім.