⏰ скільки солити картоплю при варінні - розглядаємо всі випадки

Скільки солити картоплю при варінні?

10:00
час читання —3   хв.

як сорт картоплі впливає на приготування страви, так і якість солі може розповісти багато про що. Від якості солі залежить і кількість. Морську і йодовану краще додавати перед подачею нас стіл, попередньо дочекавшись невеликого охолодження продуктів. Просто крихкий мінерал може розгубити при перепадах температури всі свої корисні властивості, залишивши після розчинення лише дивний смак. Кам'яна сіль крупновата і відмінно підходить для варіння картоплі . Їй можна користуватися на початку приготування, на етапі закипання води в каструлі, в середині процесу і навіть в період подачі. Вона загальнодоступна, не має яскраво вираженого аромату, недорога. Сіль "Екстра" має виражений смак і вимагає менших обсягів для приготування. Підходить для всіх страв, але їй дуже легко пересолити навіть саму прісну і несмачну їжу.

поділитися з друзями
Рейтинг
(поки оцінок немає )
Сколько варить?