Як варити суп з серцем індички
продукти
серця індички — півкіло
яєчна локшина — півсклянки
селера — 2 стебла
морква — 2 дрібних
цибуля-шалот — 1 штука
чорний перець горошком — 5 штук
лавровий лист — 1 листочок
кріп — 1 пучок
сіль — за смаком
як варити суп з серцями індички
розморозити і ретельно промити серця індички. Викласти серця індички в каструлю і залити водою (4 літри). Довести серця індички до кипіння. Додати в бульйон перець і лаврушку, посолити і варити 40 хвилин. Викласти з бульйону серця індички за допомогою шумівки, трохи остудити і нарізати брусочками.
овочі помити і нарізувати невеликими кубиками. Викласти всі овочі в бульйон, посолити і варити 20 хвилин. Додати локшину і варити ще 3-5 хвилин (в залежності від типу локшини). Подавати суп, посипавши дрібно рубаною зеленню.
Серця з овочами
продукти
серця індички — півкіло
цвітна капуста — половина невеликого качана або пакет замороженої цвітної капусти.
Кабачок — 1 середнього розміру
помідор — 1 штука
Лук — 1 голова
морква — 1 велика або 2 маленьких
олія оливкова або соняшникова — 3 столові ложки
Сметана — 5 столових ложок
сіль, перець, зелень, сметана — за смаком
приготування сердець індички з овочами
цибулю і моркву дрібно порізати (моркву можна потерти на крупній тертці), обсмажити 5-7 хвилин до золотистої скоринки цибулі. Серця порізати навпіл, додати до цибулі з морквою в сковорідку. Додати кольорову капусту і кабачки, посолити, тушкувати 20 хвилин з додаванням води. Додати сметану, перемішати, тушкувати ще 3-4 хвилини.
Салат з вареного серця індички
продукти
індичі серця — 0,3 кг.
голова лука
соус соєвий — 2 столові ложки
Салат — пучок
огірки — 2 середніх шт.
Авокадо — 1 шт.
Олія соняшникова — пара столових ложок
сіль і перець — за смаком
Рецепт приготування салату з серця індички
серця індички вимити, обсушити і порізати на 4 частини. Обсмажити на сковороді 7 хвилин, помішуючи, додати соєвий соус, посолити і поперчити. Викласти серця індички зі сковорідки і обсмажити в сковорідці з соусом порізану кільцями цибулю.
листя салату порвати в салатник, змішати з серцями індички і обсмаженою цибулею, додати порізаний дрібно огірок і авокадо. Завадити. Подавати в шкірці авокадо.