⏰ як варити бараняче серце-в яку воду класти, коли солити, скільки варити в каструлі і скороварці

Скільки варити бараняче серце?

30:00
Серце барана розрізати, добре промити від крові, викласти в каструлю з окропом і варити 1,5 години.

Як варити бараняче серце

  • серце потрібно очистити від тонкої покриває його плівки. Для цього потрібно нігтями, запустивши під плівку пальці або підчепивши ножем стягнути її з серця.
  • розрізати серце на три частини вздовж і вирізати великі кров'яні протоки.
  • промити під проточною водою.
  • Закип'ятити воду в каструлі і занурити в неї серце.
  • зняти утворилася в перші хвилини варіння піну.
  • варити від 50 — 90 хвилин. Готовність серця перевіряємо за допомогою ножа або дерев'яної шпажки: якщо гострий предмет м'яко проходить крізь м'ясні волокна, то каструлю з вогню можна знімати.

Фкуснофакти

серце звариться швидше, якщо нарізати його великим кубиком або великим смужками.

якщо дісталося вам серце володіє сильним баранячим ароматом, позбутися від нього можна, замочивши серце на 2-3 години в підсоленій і підкисленою 2 столовими ложками оцту прохолодній воді.

Серцевий бульйон має досить нейтральним смаком, так що отриманий відвар добре підійде для підливи, але зовсім не підійде для приготування супу.

поділитися з друзями
Рейтинг
(поки оцінок немає )
Сколько варить?