⏰ як варити варення з гарбуза - загальні правила, стерилізація, рецепт-п'ятихвилинка і як зварити швидко.

Скільки варити варення з гарбуза?

10:00

Як варити варення з гарбуза

продукти Гарбуз — 1 кілограм цукор — 500 грам Лимон — 1 штука Апельсин — 1 штука Як швидко зварити варення з гарбуза 1. Гарбуз і апельсин почистити від шкірки і насіння, нарізати кубиками. 2. Лимон очистити від насіння, дрібно нарізати (не чистити). 3. У не емальовану каструлю викласти гарбуз, апельсин і лимон, засипати цукром, накрити і залишити на 6 годин при кімнатній температурі. 4. Поставити каструлю на вогонь і варити 40 хвилин на тихому вогні без кришки. 5. Розлити варення по банках і закрутити. 6. Укутати банки з варенням в ковдру і так залишити до повного охолодження. 7. Банки з гарбузовим варенням прибрати на зберігання.

Як варити варення з гарбуза в мультиварці

продукти Гарбуз — 1 кілограм Курага — 200 грам цукор — півкіло як варити гарбузове варення в мультиварці Гарбуз почистити і натерти на крупній тертці. Курагу дрібно порізати. Викласти курагу і гарбуз в каструлю мультиварки, засипати цукром і тримати на режимі «Підтримка тепла» протягом 2 годин. Коли гарбуз дасть сік, включити мультиварку на режим « гасіння» на 2 години. Після варіння закрутити варення в теплі стерилізовані банки.

поділитися з друзями
Рейтинг
(поки оцінок немає )
Сколько варить?