⏰ яку кашу варять з гарбузом, з якими крупами. Яку гарбуз краще взяти для варіння каш.

яку кашу варять з гарбузом

10:00
час читання —4   хв.

Будь-яка каша з гарбузом хороша. Вибирати гарбуз треба вагою не більше п'яти кілограмів, з сухим і темним хвостиком. Шкірка щільна, без вм'ятин або тріщин. Така каша розвариться в гарбузовий« соус » і ідеально скрасить будь-яку кашу.

манна каша з гарбузом
Гарбуз помити, очистити від шкірки і витягти насіння. Потім дуже дрібно порізати або натерти на тертці. Молоко довести до кипіння, опустити в нього гарбуз і варити п'ятнадцять хвилин. Після цього додати манну крупу, сіль і цукор. Потомити на повільному вогні ще двадцять хвилин до готовності.

перлова каша з гарбузом
перлову крупу залити великою кількістю окропу і томити дві години. Потім залити свіжою водою, і варити п'ятдесят хвилин. Гарбуз помити, очистити від насіння і шкірки, нарізати шматочками середньої величини і поставити в духовку на двадцять хвилин на малий вогонь. Готовий гарбуз змішати з перловкою, додати сіль і спеції, залити молоком і потомить в духовці півгодини.

гречана каша з гарбузом
дрібно порізати цибулю і поставити гасити, а миту і очищену гарбуз нарізати кубиками. Засипати гарбуз до цибулі, посолити і тушкувати їх сім хвилин. Потім зверху засипати шар гречаної крупи, і долити води на сантиметр поверх крупи. Гасити блюдо поки гречка не стане м'якою, воду доливати за потребою.

рисова каша з гарбузом
Рис залити водою і варити кілька хвилин. Гарбуз почистити і натерти на тертці. Залити рис молоком, додати сіль і цукор, засипати гарбуз. Потім варити п'ятнадцять хвилин.

поділитися з друзями
Рейтинг
(поки оцінок немає )
Сколько варить?