⏰ скільки варити бульйон з капусти ?

Скільки варити бульйон з капусти?

15:00
Бульйон з капусти варити 15 хвилин.

капустяний бульйон

продукти
Капуста — 150 грам
Вода — 1 літр

Як варити капустяний бульйон
1. Капусту вимити, відокремити старі листи.
2. Нашаткувати капусту і викласти в каструлю.
3. Залити капусту 1 літром води.
4. Варити бульйон 15 хвилин.
5. Процідити бульйон — ваш капустяний бульйон зварений!

Фкуснофакти

— капустяний бульйон вживається в їжу, в основному, при старанні схуднути. Капустяний бульйон вживають через 30 хвилин після прийому їжі або замість нього. Сіль і спеції при цьому в бульйон не додають.

—капустяний відвар « обманює» організм, заспокоюючи відчуття голоду. До того ж, капустяний бульйон має поживні властивості.

— у великих кількостях капустяний відвар може виявитися шкідливим для організму. Капустяний відвар, якщо з ним переборщити, стане «очищати» організм і від корисних речовин.

поділитися з друзями
Рейтинг
(поки оцінок немає )
Сколько варить?