капустяний бульйон
продукти
Капуста — 150 грам
Вода — 1 літр
Як варити капустяний бульйон
1. Капусту вимити, відокремити старі листи.
2. Нашаткувати капусту і викласти в каструлю.
3. Залити капусту 1 літром води.
4. Варити бульйон 15 хвилин.
5. Процідити бульйон — ваш капустяний бульйон зварений!
Фкуснофакти
— капустяний бульйон вживається в їжу, в основному, при старанні схуднути. Капустяний бульйон вживають через 30 хвилин після прийому їжі або замість нього. Сіль і спеції при цьому в бульйон не додають.
—капустяний відвар « обманює» організм, заспокоюючи відчуття голоду. До того ж, капустяний бульйон має поживні властивості.
— у великих кількостях капустяний відвар може виявитися шкідливим для організму. Капустяний відвар, якщо з ним переборщити, стане «очищати» організм і від корисних речовин.