⏰ в яку воду класти м'ясо для холодцю, супу або на салат - в гарячу або холодну? Таблиця

в яку воду класти м'ясо в холодець, суп, салат?

10:00
час читання —4   хв.

дана стаття пояснює загальні правила, в яку воду класти будь-яке м'ясо, будь то яловичина, курка, свинина або індичка. Залежно від страви підхід до розігріву води буде різним і буде впливати на смак страви. Дотримуючись нашої таблиці, ви отримаєте дійсно смачний результат.

Блюдо В яку воду класти коментар
в холодець класти м'ясо в холодну воду, щоб максимум желатину виділилося в бульйон і холодець точно застиг.  щоб бульйон холодцю точно застиг, правильно підберіть тип м'яса і його пропорції.
в суп класти м'ясо в холодну воду, щоб бульйон — рідка основа страви — був наваристим, а не водянистим.  для більшого аромату краще взяти м'ясо на кістці, а для кольору золотистого кольору   додати неочищену цибулину.
на салат класти м'ясо в окріп, щоб кров моментально згорнулася і м'ясо варилося у власному соку.  такий підхід забезпечить збереження максимуму соку і м'якість. Для пряного ефекту м'ясо можна попередньо замаринувати і варити, помістивши разом з маринадом в пакет.

 

 

поділитися з друзями
Рейтинг
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Сколько варить?