⏰ як варити курячі тельбухи-в яку воду класти, коли солити, скільки варити в каструлі і скороварці

Скільки варити курячі тельбухи?

30:00
Курячі тельбухи варити півгодини на середньому вогні під кришкою.

Як зварити потрошки

взяти курячі печінку, серця, шлунки курки. В основному курячі тельбухи продаються на ринках і в фермерствах, в магазинах частіше можна купити серця, пупки і печінку в окремих лотках. Серця і потрошки розрізати навпіл уздовж, вирізати кровоносні судини, жир і згустки; печінку розрізати на 2-3 частини. Потрошки промити і покласти в каструлю, залити водою для варіння. Після закипання, якщо тельбухи варяться на бульйон, процідіть його і знову доведіть до кипіння. Для прозорого і легкого бульйону можна перший бульйон злити. Зменшити вогонь, додати сіль і спеції, і варити курячі тельбухи 30 хвилин.

варимо в мультиварці

продукти курячі тельбухи — півкіло ріпчаста цибуля — 1 штука часник — 1 зубець Лимон — половинка лимона Зіра — на кінчику ножа кінза — на кінчику ножа хмелі-сунелі -на кінчику ножа Зелень — за смаком сіль і перець — за смаком Як приготувати тельбухи в мультиварці курячі тельбухи (сердечка, шлуночки, печінка) почистити, помити і дрібно нарізати. Часник очистити і пропустити через Часничниці. Очистити цибулю і нарізати півкільцями. На дно мультиварки викласти курячі тельбухи, цибулю, часник, зіру, кінзу, хмелі-сунелі, сіль, перець, видавити лимонний сік. Добре перемішати. Поставити на режим « гасіння» і томити 1 годину, кожні 10 хвилин перемішуючи.

Суп з курячими потрохами

продукти стегно куряче — 1 штука курячі сердечка — 100 грам курячі шлунки — 100 грам куряча печінка — 100 грам морква — 1 штука цибуля — 1 голова картопля — 3 штуки локшина — 3 столові ложки сіль і перець — за смаком як варити суп з курячими потрохами шлунки і сердечка почистити і добре помити. У 4-літрову каструлю з 3 літрами води викласти куряче стегно, шлунки і серця. Довести до кипіння, варити, знімаючи шумівкою піну, 30-40 хвилин. Вийняти курку, від стегна відокремити кістки, м'ясо нарізати. Шлунки і серця порізати брусочками. Курячу печінку зварити окремо, охолодити і нарізати кружечками. Потім курячі тельбухи і м'ясо викласти в курячий бульйон. Картоплю помити, почистити і нарізувати кубиками стороною 1,5 сантиметра, додати в бульйон. Цибулю почистити і порізати; моркву почистити, помити і потерти на крупній тертці. Обсмажити цибулю на рослинній олії 5 хвилин на середньому вогні без кришки, потім додати моркву і обсмажувати, помішуючи, ще 10 хвилин. Морквяно-цибульну зажарку викласти в суп, потім додати локшину, сіль і перець. Варити суп з потрохами ще 5 хвилин.

поділитися з друзями
Рейтинг
(поки оцінок немає )
Сколько варить?