⏰ як варити як робити закуски з варених яєць по хвилинах. В яку воду класти, як правильно варити круто і некруто.

Як готувати закуску з варених яєць?

05:00
Для приготування найпростішої закуски з варених яєць-фаршированих курячих яєць-може знадобитися від 20 хвилин до 1 години, в залежності від складності начинки.

Начинки для фаршированих яєць

Як робити фаршировані яйця
1. зварити курячі яйця (10 штук), остудити і очистити від шкаралупи.
2. Кожне яйце розрізати навпіл уздовж, вийняти жовток.
3. Приготувати начинку по одному з рецептів.
4. Фарширувати половинки варених яєць начинкою з невеликою гіркою.
5. Викласти фаршировані яйця на тарілку, прикрасити зеленню.
ваші фаршировані яйця готові!

Лосось + жовтки + майонез і кріп
1. Відварене філе лосося (200 грам) розім'яти виделкою і змішати з подрібненими жовтками (8 штук).
2. Додати дрібно порізаний кріп (3 гілочки), заправити майонезом (2 столові ложки) і прикрасити ікрою.

2 види сиру + жовтки + майонез
1. Сир« Емменталь » (100 грам) дрібно натерти і з'єднати з розім'ятими жовтками (8 штук).
2. Вершковий сир (2 столові ложки) змішати з подрібненими пір'ям зеленої цибулі (5 штук), додати желточную суміш і покласти майонез (2 столові ложки).

шинка + болгарський перець + гірчиця + жовтки
1. Порізати шинку (100 грам) на дрібні шматочки і з'єднати з подрібненими жовтками (8 штук).
2. Подрібнити червоний болгарський перець (1/2 штуки), змішати з сумішшю з шинки і жовтків і заправити гірчицею (1 столова ложка).

шпроти + майонез і жовток
1. Шпроти (350 грам) розім'яти за допомогою вилки, додати подрібнений кріп (за смаком).
2. Розім'яті жовтки (6 штук) з'єднати зі шпротами і залити майонезом (2 столових ложки).

сир + майонез, часник і жовток
1. Жовтки (3 штуки) рівномірно розім'яти і змішати з майонезом (3 столових ложки).
2. До отриманого фаршу додати твердий сир (50 грам) натертий на дрібній тертці і видавити часник (2 зубчики).

Солона горбуша + жовток + майонез
1. Жовтки (4 штуки) розім'яти виделкою і змішати з дрібно порізаною петрушкою (за смаком).
2. Філе солоної горбуші (150 грам) порізати на дрібні шматочки, змішати з желточной масою і заправити майонезом (3 столових ложки).

сир + морква + жовтки
1. Розім'яті виделкою жовтки (5 штук) змішати з тертою на дрібній тертці відвареної морквою (2 столових ложки).
2. Тертий сир (3 столових ложки) і мелені волоські горіхи (1 чайна ложка) заправити лимонним соком (1 чайна ложка) і з'єднати з желточной сумішшю.

маринований огірок + жовтки і майонез
1. Жовтки (5 штук) з'єднати з часником (2 зубчики), посолити і додати майонез (3 столових ложки).
2. На крупній тертці подрібнити маринований огірок (1 штука) і з'єднати з желтковой масою.

мідії + жовтки + огірок і майонез
1. Яєчні жовтки (4 штуки) розім'яти виделкою, додати дрібно порізані копчені мідії (150 грам) і посолити.
2. Додати натертий на крупній тертці свіжий огірок (1 штука) і заправити майонезом (2 чайних ложки).

Креветки + вершки, гірчиця і жовтки
1. Жовтки (5 штук) дрібно покришити, додати дрібно нарізані варені креветки (150 грам) і свіжий огірок (1 штука).
2. Жирні вершки (50 мілілітрів) змішати з гірчицею (1 чайна ложка), посолити і все з'єднати.

яйця під сирно-томатним соусом

продукти
курячі яйця — 8 штук
сир — 150 грам
вершки (жирність 10%) — 3 столових ложки
помідори — 500 грам
ріпчаста цибуля — 1 штука
болгарський перець (зелений) — 1 штука
Петрушка — за смаком
вершкове масло — 1 столова ложка
перець і сіль — за смаком

як приготувати яйця під сирно-томатним соусом
1. Круто відварені яйця (8 штук) розділити уздовж на дві половинки. Витягти жовтки, розім'яти виделкою.
2. За допомогою великої терки подрібнити сир і розділити на три частини. Першу змішати з жовтками, залити вершками, додати перець і посолити.
3. У половинки варених білків покласти вийшла начинку. Яйця викласти у форму для духовки.
4. Дрібно посічену цибулину змішати з дрібно нарізаним болгарським перцем і обсмажити їх в сотейнику 3 хвилини.
5. Півкілограма помідорів порубати ножем на шматочки і разом з соком додати в сотейник до цибулі і перцю. На сильному вогні варити 5 хвилин.
6. Зверху посипати другою частиною сиру і тушкувати ще 5 хвилин (під кришкою). Сумішшю залити яйця, посипати сиром, що залишився і прогріти ще 10 хвилин.

поділитися з друзями
Рейтинг
(поки оцінок немає )
Сколько варить?