тушковане теляче серце
  продукти
 серце теляче — 1 шт. (приблизно півкіло)
 Масло рослинне — 2 столові ложки
 ріпчаста цибуля — 1 штука
 морква — за смаком
 селера — за смаком
 Сметана — 3 столові ложки
  рецепт тушкованого телячого серця
 серце обмити, покласти в каструлю з підсоленою кип'яченою водою, варити годину, злити воду, нарізати соломкою і повернути в каструлю. Почистити і дрібно нашаткувати селеру, цибулю і моркву. 
 овочі обсмажити, додати до серця, посолити і поперчити, додати сметану. Всі разом гасити в каструлі 15 хвилин. Подавати з закусками: солоним огірком, вареними яйцями, маринованими печерицями.
Салат з вареним телячим серцем
  продукти
 варене яловиче серце — 200 грам,
 цибуля червоний — 1 середня голова,
 помідор — 1 штука,
 селера — 2 стебла,
 Лимон — 1/3 лимона,
 сіль, перець, зелень — за смаком, 
 оливкова олія — 3 столові ложки.
  як приготувати салат з телячим серцем
 варене теляче серце нарізати соломкою, червоний лук — півкільцями, помідор — дрібно. Селера дрібно порубати. Інгредієнти викласти в миску. Заправити олією, вичавити лимонний сік, додати сіль і приправи і перемішати. Подавати салат прикрашеним зеленню.


