про варінні хвостів сьомги
знадобляться — хвости сьомги, вода, сіль, зелень і спеції за смаком хвости сьомги — делікатесний корисний продукт, і коштують вони набагато дешевше цілої сьомги . М'яса в хвості сьомги цілком вистачить для супу, який можна приготувати наступним чином: беремо хвости сьомги (2-3 шт.), моєму, можна не чистити, відрізаємо плавники. Потім кладемо хвости в каструлю з холодною водою і варимо 15-20 хвилин. Потім виймаємо хвости, відокремлюємо від кісток, проціджуємо бульйон через сито. Додаємо рис, картоплю, цибулю, моркву і варимо 10-15 хв до готовності. В самому кінці додаємо спеції: перець, кріп, лавровий лист, солимо, і рибний суп з хвостів сьомги готовий. На все приготування піде не більше 40 хвилин.
що ще готують з хвоста сьомги
1. Запікають з приправами і навіть замаринувавши в чаї. 2. Маринують в подрібнених зелених перцях, імбирі, часнику і селері, потім печуть. 3. Смажать у вигляді стейків, але треба видалити всі кісткові частини. Досить замаринувати в лимонному соці.