Як варити легке лося
1. Легке лося ретельно промити і нарізати шматками.
2. Ретельно переглянути поверхні зрізів, видалити темні і надмірно м'які місця.
3. Викласти шматки легкого в каструлю, залити водою і сильно посолити воду.
4. Варити легке лося 2 години на тихому вогні під кришкою.
5. Відвар злити, легке обсушити і пустити на печеню або фарш.
Як зробити печеня з лосиного легкого
продукти
легке лося — 500 грам
рослинна олія — 1/5 склянки
ріпчаста цибуля — 2 голови
морква — 2 штуки
Перець солодкий — 2 штуки
сіль і перець — за смаком
Як зробити печеня з легкого
1. Легке лося зварити в підсоленій воді.
2. Остудити легке і нарізати шматками на 1 кус.
3. Розігріти масло на сковорідці, викласти варене легке, смажити до рум'яності на сильному вогні 5 хвилин, постійно помішуючи.
4. Зменшити вогонь до середнього, очистити і нарубати цибулю, викласти на сковорідку.
5. Поки смажиться цибуля, моркву очистити і нарізати великими брусочками.
6. Моркву додати на сковорідку і смажити 7 хвилин на середньому вогні при регулярному помішуванні.
7. Болгарський перець очистити від насіння і плодоніжки, нарізати квадратиками і додати на сковорідку.
8. Влити 1 склянку води і тушкувати все разом 20 хвилин.