Як приготувати салат з гусячої печінки
Продукти
гусяча печінка — 200 грам
печериці мариновані — 150 грам
помідори — 150 грам
Спаржа — 200 грам
зелена стручкова квасоля — 150 грам
кріп і петрушка — 2 столові ложки
Сметана 15% жирності — 150 грам
сіль — 1 чайна ложка
перець чорний мелений — за смаком
Як приготувати салат з вареної гусячої печінкою
зварити гусячу печінку,
спаржу
,
морква
і
зелену стручкову квасолю
. Нарізати варені продукти брусочками. Мариновані печериці, якщо цілі — порізати навпіл. Помідори дрібно нарізати. Кріп і петрушку порубати. Змішати всі інгредієнти, посолити, поперчити і заправити сметаною.
Фкуснофакти про гусячу печінку калорійність гусячої печінки — 411 ккал/100 грам.