⏰ як варити гусячу печінку-в яку воду класти, коли солити, скільки варити в каструлі і скороварці

Скільки варити гусячу печінку?

15:00
Гусячу печінку варити 15 хвилин після закипання на тихому вогні під кришкою. Паштет з гусячої печінки варити 30 хвилин.

Як приготувати салат з гусячої печінки

Продукти
гусяча печінка — 200 грам
печериці мариновані — 150 грам
помідори — 150 грам
Спаржа — 200 грам
зелена стручкова квасоля — 150 грам
кріп і петрушка — 2 столові ложки
Сметана 15% жирності — 150 грам
сіль — 1 чайна ложка
перець чорний мелений — за смаком

Як приготувати салат з вареної гусячої печінкою
зварити гусячу печінку, спаржу , морква і зелену стручкову квасолю . Нарізати варені продукти брусочками. Мариновані печериці, якщо цілі — порізати навпіл. Помідори дрібно нарізати. Кріп і петрушку порубати. Змішати всі інгредієнти, посолити, поперчити і заправити сметаною.

Фкуснофакти про гусячу печінку калорійність гусячої печінки — 411 ккал/100 грам.

поділитися з друзями
Рейтинг
(поки оцінок немає )
Сколько варить?