⏰ як варити хвіст бобра-в яку воду класти, коли солити, скільки варити в каструлі і скороварці

Скільки варити хвіст бобра?

10:00
Хвіст бобра треба замочити на ніч у холодній воді. Потім воду поміняти, з хвостів зчистити "лускатий" шар шкіри і варити годину, для бульйону - 1,5-2 години. Хвіст старого бобра вариться на півгодини більше.

Як варити хвости бобра

деякі люди, мало знайомі з приготуванням дичини і полюванням, викидають хвіст бобра, не здогадуючись, що з нього виходить дуже смачна страва, якщо його правильно приготувати. Спочатку треба обпалити хвіст за допомогою паяльної лампи або пальника, ну або просто обдати окропом. Потім очистити шкуру до білого кольору, добре його помити. Потім ріжемо хвіст ножем на шматки, обсмажуємо з двох сторін на рослинному маслі. Потім додаємо порізані цибулю і моркву і дожаріваем на маленькому вогні. Потім перекладаємо все в каструлю, заливаємо водою і тушкуємо на маленькому вогні приблизно годину. Пробуємо виделкою м'ясо, якщо Жорстке, то тушкуємо ще годину до готовності. Потім додаємо спеції і тушкуємо ще 15 хв.

про смак хвоста бобра

смак бобра — щось між гусятиною і яловичиною. Смачне, м'ясисте, не дуже жирне. Як і будь-яка дичина, має досить волокнисте м'ясо і, будучи очищеним від шкірки, має білу м'якоть. Хвіст, звичайно, одна з найбільш жирних частин, але можна розварити в супі. Крім бульйонів, з хвоста бобра готують рагу, салати, закуски. Може мати сильний запах, який слід перебивати сметаною і зеленню. Якщо бобер має запах, то треба замочити в слабкому розчині оцту години на 3-4.

поділитися з друзями
Рейтинг
(поки оцінок немає )
Сколько варить?