⏰ як варити сосиски міні в каструлі-все правила і спосіб в мікрохвильовці

Скільки варити сосиски міні?

10:00

Як варити міні-сосиски

1. Налити в каструлю воду, а поки вона нагрівається, Очистити сосиски від поліетиленової плівки.

2. Викласти очищені сосиски в скипіла воду.

3. Варити 2 хвилини.

Фкуснофакти

міні-сосиски — ті ж самі звичайні сосиски , тільки укорочені спеціально зручності поїдання дітьми. До того ж, кінчики сосисок смачніше, тому міні сосиски, які містять максимум кінчиків, часто вважають за краще і дорослі.

щоб правильно визначити час приготування, погляньте на упаковку — на ній часто пишуть, варений чи продукт. Якщо так, то досить розігріти міні-сосиски разом з гарніром або — окремо в каструлі, сковороді або мікрохвильовці за бажанням. На ринках продають міні-сосиски наразвес без будь-якої упаковки — у загальному випадку, якщо заздалегідь не потрудитися уточнити у продавця спосіб обробки, міні сосиски слід варити.

вибираючи міні сосиски, дотримуйтесь простої логіки: в складі має бути м'ясо, добавок повинно бути не дуже багато, а зберігатися сосиски повинні так довго, за скільки ви плануєте їх з'їсти, ну і калорійність повинна бути досить високою. Особливу увагу звертайте на термін зберігання після розтину. Марку вподобаних сосисок краще запам'ятати, оскільки продукти різних виробників, хоча і робляться на основі схожих правил, можуть сильно відрізнятися за смаком.

поділитися з друзями
Рейтинг
(поки оцінок немає )
Сколько варить?