⏰ як варити часник і скільки часу - правильний спосіб простими словами

Скільки варити часник?

10:00

Як варити часник

знадобляться — часник, молоко або вода 1. Головку часнику розділити на зубці, кожен зубець почистити від лушпиння. 2. Покласти зубці часнику в невеликий сотейник, залити водою або молоком з розрахунку — на 1 середню головку з 5-7 зубців часнику 125 мілілітрів рідини. 3. Помістити ємність з часником на середній вогонь, дочекатися кипіння. 4. Варити часник під кришкою 10 хвилин до розм'якшення зубців. 5. Готовий часник вийняти з відвару шумівкою або процідити через сито, відвар не виливати.

Фкуснофакти

— часник відварюють, перш за все, в лікувальних цілях. Відвар часнику знижує артеріальний тиск, оздоровлює судини і, в цілому, всю серцево-судинну систему. Також часник — натуральний антибіотик, він має бактерицидну, протизапальну властивостями. — Людям з нездоровими шлунком або кишечником рекомендують варити часник в молоці, так як таке блюдо обволікає слизову поверхню і захищає від роздратування, яке можуть викликати фітонциди часнику. — вживають варений часник, приготований на нашу рецептом, по 1 столовій ложці 3 рази на день. Варити потрібно кожен день новий відвар.

поділитися з друзями
Рейтинг
(поки оцінок немає )
Сколько варить?