⏰ чому з'являється печія від вівсяної каші? Що з нею не так?

Чому печія від вівсяної каші?

10:00
час читання —3   хв.

вівсянка має безліч корисних елементів, але від неї все одно може виникнути відчуття печіння. Причин для неї буває кілька, які залежать як від організму, так і від самої вівсянки.

  • індивідуальні особливості організму, які не дозволяють переносити вівсянку. Це можуть бути вроджені патології або спадкові захворювання.
  • Продукт приготований неправильно і пригорів. Пригоріла продукція робить негативний вплив на слизову шлунка.
  • іноді печію провокують Додаткові харчові добавки. Ними можуть бути вівсяні пластівці, мюслі, а також сама каша на молоці.
  • Крупу неправильно обробляють і зберігають. На виробництві іноді додають додаткові хімічні елементи, які впливають на утворення печії після вживання.

рекомендація . Крупу необхідно купувати цільну або подрібнену. Займає її приготування близько 20 хвилин, але організм отримає від продукту корисні речовини, а печії не буде.

поділитися з друзями
Рейтинг
(поки оцінок немає )
Сколько варить?