Рецепти творять чудеса

5 месяцев назад в 17:09 Рецепти творять чудеса

Всесвітньо відомий французький шеф​​-кухар Жоель Робюшон, що має найбільшу кількість зірок Мішлен, об'єднався з шановним нейрофармакологом і доктором з акупунктури Надею Вольф, щоб створити книгу «Food & Life» з рецептами, які лікують від найбільш поширених захворювань, включаючи стрес, поганий кровообіг і депресію. Ця книга об'єднує науку та гастрономію, допомагаючи створювати смачні страви, які можуть надати позитивний вплив на здоров'я людини.

«Я бачу так багато дівчат, які втішають себе після горя, поїдаючи« Нутеллу »або великі порції морозива ... Але це не працює, - каже Жоель Робюшон. - Вони набирають вагу і при цьому абсолютно не відчувають себе краще. Коли ви сильно переживаєте чи впали в депресію, краще всього з'їсти індичку, яка містить амінокислоту триптофан, яка підвищує настрій. Але дівчата просто не знають про це ». Продукти, що рекомендуються в книзі, включають зелений горошок (покращує кровообіг в ногах), гарбузове насіння і виноград (проганяють нав'язливі думки), ікру і варені яйця (проти забудькуватості) качину грудку (покращує пам'ять і здоров'я серця), ендивій (бореться зі страхами) , інжир (заспокійливий афродизіак) і т.д. Експерти з «New York Times» провели свої власні експерименти з рецептами Жоель Робюшона і виявили, що представлені в книзі блюда дійсно творять чудеса.

Вгору