Зрази з сьомги з грибною начинкою

9

Ніжні котлетки з філе червоної риби будуть ще смачніше, якщо всередину покласти начинку з смажених печериць.

Продукти
  • Філе сьомги або форелі - 600 г
  • Яйця - 1 шт
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком
  • Масло рослинне - 4 ст. ложки
  • Борошно - скільки піде
  • Печериці - 200 г
  • Цибуля - 1 шт
  • Сіль - за смаком
Покрокове приготування
1 Зрази з сьомги з грибною начинкою, шаг 1

Як приготувати рибні зрази з грибами:

Гриби дрібно порізати.

:)
2 Зрази з сьомги з грибною начинкою, шаг 2

Розігріти на сковороді рослинне масло (2 ст. ложки). Викласти гриби і обсмажити їх на середньому вогні, помішуючи, до готовності (10 хвилин).

3 Зрази з сьомги з грибною начинкою, шаг 3

Поки гриби смажаться, очистити, вимити і дрібно порізати цибулю.

4 Зрази з сьомги з грибною начинкою, шаг 4

Додати цибулю до грибів, смажити, помішуючи, ще 5 хвилин. Посолити. Вимкнути і накрити кришкою.

5 Зрази з сьомги з грибною начинкою, шаг 5

Філе риби перемолоти бленедром до однорідного стану. Додати яйце, сіль і перець. Перемішати.

6 Зрази з сьомги з грибною начинкою, шаг 6

На тарілку насипати борошно. Змочити руки. Мокрими руками відокремити частину рибного фаршу (приблизно 70 г). Сформувати плоску корж і покласти її на борошно.

7 Зрази з сьомги з грибною начинкою, шаг 7

На середину коржа викласти фарш.

8 Зрази з сьомги з грибною начинкою, шаг 8

Заліпити краю, сформувати пиріжок і акуратно за допомогою лопатки, обваляти його в борошні (консистенція котлети ДУЖЕ ніжна).

9 Зрази з сьомги з грибною начинкою, шаг 9

В окремому посуді злегка збити яйця. Вмочити котлету в яйці, а потім знову обваляти рибні зрази з грибами в борошні.

10 Зрази з сьомги з грибною начинкою, шаг 10

На сковороді розігріти рослинне масло (2 ст. ложки). Обсмажувати рибні зрази з грибами з обох сторін по 5 хвилин на середньому вогні.

11 Зрази з сьомги з грибною начинкою, шаг 11

Готові рибні зрази з грибами. Приємного апетиту!

Вгору