Зрази з квасолі і капусти

Смачне і ситне овочеве пісне блюдо.

Продукти
  • Квасоля варена (квасоля краще брати кольорову, вона більш щільна) - 2 склянки
  • Капуста кисла тушкована (можна приготувати начинку зі свіжої капусти) - 150 г
  • Сіль
  • Перець чорний мелений
  • Масло рослинне - 3-4 ст. ложки
  • Сухарі панірувальні
Покрокове приготування
1 Зрази з квасолі і капусти, шаг 1

Заздалегідь замочити і відварити квасолю. Загасити кислу капусту або свіжу. Якщо для начинки будете використовувати свіжу капусту, то її треба дрібно порізати і обсмажити до м'якості на олії разом з цибулею. Посолити і поперчити.

:)
2 Зрази з квасолі і капусти, шаг 2

Квасоля ще теплою розім'яти толкушкой або блендером, але не до однорідності. Посолити і поперчити за смаком. Якщо квасолева маса не досить густа і погано ліпиться, додати одну столову ложку борошна.

3 Зрази з квасолі і капусти, шаг 3

На долоню взяти трохи квасолевої маси, на середину покласти капустяну начинку і заліпити скачати зрази. Обваляти їх у сухарях.

4 Зрази з квасолі і капусти, шаг 4

Далі є два варіанти. Можна обсмажити зрази на олії на сковороді.

5 Зрази з квасолі і капусти, шаг 5

Або, якщо хочете, менше жиру і більше користі, - викладіть зрази на змащене олією деко і поставте в духовку на 25-30 хвилин, розігріту до температури 180 градусів.

6 Зрази з квасолі і капусти, шаг 6

Смачно з кетчупом.
Приємного апетиту!

Вгору