Зелений борщ зі щавлем і рисом

10

Сьогодні я пропоную зварити зелений борщ зі щавлем і рисом. Це досить незвичайне для борщу поєднання продуктів, однак, ви точно не залишитеся байдужими, адже воно дуже смачне.

Продукти
  • Свинина – 250 грам
  • Картопля – 4 шт
  • Рис – 3 ст. л.
  • Щавель – 1 пучок середнього розміру
  • Ріпчаста цибуля середнього розміру – 1 шт.
  • Яйця – 2 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Лавровий лист – пару штучок
  • Запашний перець горошком – 5 горошин
  • Чорний мелений перець – за смаком
Покрокове приготування

Шаг №1

У каструлю покладіть вимиті і порізані шматочки м'яса, очищену головку ріпчастої цибулі, лавровий лист і запашний перець. Налийте воду і відправте варитися на плиту.

Шаг №2

Тим часом очистіть картопля, помийте і поріжте кубиками. Після того, як вода з м'ясом закипить, додайте в каструлю картоплю і продовжуйте варити все разом.

Шаг №3

Яйця поставте на плиту варитися круто, після чого остудіть їх у холодній воді, очистити шкаралупу і поріжте шматочками середнього розміру.

Шаг №4

Щавель промийте і подрібніть.

Шаг №5

Через 15 хвилин варіння м'яса з картоплею постарайтеся з каструлі виловити горошини запашного перцю. Так як при трапезі вони можуть потрапити на зуби, і буде дуже неприємний присмак.

Шаг №6

Потім добре промийте рис і відправте в каструлю варитися до картоплі і м'яса.
Коли м'ясо, картоплю і рис буде готовий, додайте в каструлю порізаний щавель і яйця. Проваріть всі 1-2 хвилини і вимикайте вогонь.

Шаг №7

Дайте зеленого борщу настоятися близько 5-10 хвилин і можете розливати по тарілках.

Вгору