Зелений борщ з пшоном

11

Нещодавно в телевізійному шоу я побачила рецепт зеленого борщу з пшоном. Мене цей рецепт трохи здивував, але вирішила його випробувати в дії. А якщо я вже вирішила, то так тому і бути. Приготувала борщ зі щавлем і результатом залишилася задоволена. І сьогодні, не змінюючи правилами, поспішаю, дорогі читачі, цим рецептом зеленого борщу поділитися з вами.

Продукти
  • Свинина – 300 грам
  • Картопля – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт
  • Яйця – 2 шт.
  • Пшоно – 3 ст. л.
  • Щавель заморожений – приблизно 1 пучок
  • Лавровий лист – 5 шт.
  • Запашний перець горошком – 5 шт.
  • Корінь селери сушений – 0,5 ч. л.
  • Сіль – за смаком
  • Чорний мелений перець – за смаком
Покрокове приготування

Шаг №1

Необхідні інгредієнти для зеленого борщу з пшоном.

Шаг №2

Як приготувати зелений борщ з пшоном:

Першим ділом зваріть бульйон. Для цього порізане м'ясо опустіть в каструлю, туди ж покладіть цибулину, лавровий лист, сушений корінь селери і запашний перець горошком. Залийте все водою і відправте каструлю на плиту.

Шаг №3

Картопля очистіть, поріжте і покладіть в каструлю, в якій вариться бульйон.

Шаг №4

Проваріть картоплю близько 5 хвилин і відправте до нього добре промите пшоно.

Шаг №5

В кінці приготування додайте заморожений щавель. Розморожувати його не варто, він в гарячій воді сам швидко відтане.

Шаг №6

Останній штрих – яйця. Відваріть їх до крутий консистенції, очистіть і поріжте.

Шаг №7

Додайте яйця в борщ, приправити страву сіллю, перцем і зелений борщ з пшоном можна подавати до столу.

Шаг №8

Зелений борщ з пшоном готовий. Всім приємного апетиту!

Вгору