Зелений борщ з консервованим щавлем

10 6 40 хв.

А не зварити обід зелений борщ? Це смачно і швидко, особливо якщо є готовий бульйон. Рекомендую.

Продукти
  • Картопля — 4 шт.
  • Цибуля ріпчаста — 1 шт.
  • Щавель консервований — 0,5 л
  • Яйця — 3 шт.
  • Коріандр — за смаком
  • Лавровий лист — 1 шт
  • Зелень — 1 пучок
  • Сіль — за смаком
  • Перець — за смаком
  • Бульйон — 2,5-3 л
Покрокове приготування

Шаг №1

Очистити, помити і дрібно нарізати картоплю.

Шаг №2

Цибуля ріпчаста очистити, помити, дрібно нарізати.

Шаг №3

Рис промити.

Шаг №4

Налити в каструлю бульйон (2,5-3 л). Закип'ятити. Опустити в нього картоплю. Дати закипіти.

Шаг №5

Потім додати рис і цибулю. Варити на невеликому вогні під кришкою 20 хвилин.

Шаг №6

Відкрити банку консервованого щавлю.

Шаг №7

Викласти щавель в каструлю. Посолити і додати спеції.

Шаг №8

Розбити в глибоку тарілку яйця. Додати трохи води (50 мл). Ретельно збити віночком.

Шаг №9

Підготовлені яйця влити тонкою цівкою в каструлю, помішуючи ложкою, ретельно все перемішати. Дати борщу закипіти. Варити 5 хвилин. Помити і нарізати зелень, додати в борщ. Накрити кришкою і зняти з вогню. Дати борщу настоятися 10 хвилин.

Шаг №10

Зелений борщ з консервованим щавлем готовий. Подавати борщ зі сметаною.
Приємного апетиту!

Вгору