Зелений борщ з яловичими реберцями та перепелиними яйцями

13 8 160 хв.

Смачний, ситний весняний борщ з говяжьими реберцями та перепелиними яйцями. Цим першим блюдом можна ситно нагодувати всю сім'ю. Готуйте з любов'ю і приємного вам апетиту!

Продукти
  • Ребра яловичі — 0,8-1 кг
  • Часник — 1 зуб.
  • Перець духмяний горошком — 2 гір.
  • Рис — 80-100 г
  • Картопля — 400 г
  • Морква — 1 шт
  • Яйця перепелині варені — 20 шт.
  • Щавель — 1 великий пучок
  • Зелень кропу — 1 пуч.
  • Зелень петрушки — 1 пуч.
  • Цибуля зелена — 1 пуч.
  • Сіль — за смаком
  • Сметана — за смаком
  • Вода — 3 л
Покрокове приготування

Шаг №1

Інгредієнти для приготування зеленого борщу.

Шаг №2

Як приготувати зелений борщ з яловичими реберцями та перепелиними яйцями:

Наливаємо в каструлю 3 л води, кладемо в неї порізані ребра, запашний перець, часник.
Доводимо до кипіння, знімаємо з поверхні бульйону піну. Варимо бульйон 1,5-2 години, періодично видаляючи піну.

Шаг №3

Коли бульйон звариться, додаємо нарізану кубиками картоплю і промитий рис, варимо 20 хвилин.
очищену моркву Нарізаємо кружечками і відправляємо в каструлю і варимо близько 5-10 хвилин, морква повинна бути трохи хрусткою.

Шаг №4

Солимо борщ за смаком. Додаємо розрізані на чотири частини перепелині яйця.
Додаємо зелений борщ попередньо вимитий і крупно нарізаний щавель, рубану зелень.

Шаг №5

Вимикаємо вогонь, щільно кришкою не накриваємо, даємо зеленого борщу постояти 5 хвилин.
Подаємо борщ зі сметаною.

Вгору