Зелений борщ

11

Прекрасне весняне страва - зелений борщ. Ось так ми, господині, зустрічаємо чудову весну - не тільки на вулиці, але й у себе на кухні. На городах з'являється зелень, йдучи по місту ми зустрічаємо бабусь з цією чудовою свіжої зеленушкой - кропом, петрушкою, щавлем. Відразу хочеться порадувати своїх домочадців смачненьким першою стравою.

Продукти
  • На 3 літри води:
  • Яловичина на кістці - 500 г
  • Картопля - 400 г
  • Морква - 1 шт
  • Яйця - 5 шт.
  • Щавель - 150 г
  • Зелень кропу - 1 пучок
  • Зелень петрушки - 1 пучок
  • Цибуля зелена - 3 шт.
  • Зелений часник - 1 пучок
  • Лавровий лист - 1 шт
  • Сіль - за смаком
Приготування

Як робити: Зелений борщ? Дуже просто читайте далі...

Не варто забувати, що щавель дуже корисний, в ньому міститься безліч вітамінів: Е, К, С, вітаміни групи В, бета-кератин, а також щавлева, пирогалловая, дубильна кислота, ефірні олії; мінерали: фосфор, залізо, магній, кальцій і т. д.

Так що, готуємо і насолоджуємося смачним і корисним борщиком. Приємного апетиту!

Покрокове приготування
1 Зелений борщ, шаг 1

Наливаємо в каструлю 3 л води, опускаємо м'ясо, доводимо до кипіння, видаляємо накип. Варимо бульйон 1,5 години. Дістаємо готове м'ясо, остуджуємо.

:)
2 Зелений борщ, шаг 2

Очищену картоплю нарізаємо кубиком, додаємо в каструлю і варимо до готовності, солимо за смаком бульйон.

3 Зелений борщ, шаг 3

Очищену моркву нарізаємо дрібним кубиком.

4 Зелений борщ, шаг 4

Подрібнюємо зелень.

5 Зелений борщ, шаг 5

Нарізаємо щавель.

6 Зелений борщ, шаг 6

М'ясо відокремлюємо від кісток і нарізаємо шматочками.

7 Зелений борщ, шаг 7

Нарізаємо заздалегідь відварені круто яйця кружечками.

8 Зелений борщ, шаг 8

Відправляємо в каструлю м'ясо, морква, накриваємо кришкою, варимо 3 хвилини.
Додаємо в каструлю яйця, щавель, лавровий лист, зелень. Накриваємо кришкою, даємо постояти 5 хвилин.

9 Зелений борщ, шаг 9

Борщ готовий, можна їсти.
Приємного апетиту!

Вгору