Зелений борщ
Прекрасне весняне страва - зелений борщ. Ось так ми, господині, зустрічаємо чудову весну - не тільки на вулиці, але й у себе на кухні. На городах з'являється зелень, йдучи по місту ми зустрічаємо бабусь з цією чудовою свіжої зеленушкой - кропом, петрушкою, щавлем. Відразу хочеться порадувати своїх домочадців смачненьким першою стравою.
- На 3 літри води:
- Яловичина на кістці - 500 г
- Картопля - 400 г
- Морква - 1 шт
- Яйця - 5 шт.
- Щавель - 150 г
- Зелень кропу - 1 пучок
- Зелень петрушки - 1 пучок
- Цибуля зелена - 3 шт.
- Зелений часник - 1 пучок
- Лавровий лист - 1 шт
- Сіль - за смаком
Як робити: Зелений борщ? Дуже просто читайте далі...
Не варто забувати, що щавель дуже корисний, в ньому міститься безліч вітамінів: Е, К, С, вітаміни групи В, бета-кератин, а також щавлева, пирогалловая, дубильна кислота, ефірні олії; мінерали: фосфор, залізо, магній, кальцій і т. д.
Так що, готуємо і насолоджуємося смачним і корисним борщиком. Приємного апетиту!

Наливаємо в каструлю 3 л води, опускаємо м'ясо, доводимо до кипіння, видаляємо накип. Варимо бульйон 1,5 години. Дістаємо готове м'ясо, остуджуємо.

Очищену картоплю нарізаємо кубиком, додаємо в каструлю і варимо до готовності, солимо за смаком бульйон.