Запіканка з макаронами і м'ясом

9

Макаронник - страва, з яким впорається будь-яка господиня.

Продукти
  • Макарони - 250 г
  • Вода - 1 л
  • М'ясо - 300 г
  • Вершки - 50 мл
  • Яйця курячі - 3 шт.
  • Цибуля - 1 шт.
  • Сир - 200 г
  • Олія рослинна - 50 мл
  • Спеції - за смаком
Покрокове приготування

Шаг №1

Підготувати продукти для запіканки з макаронів.

Шаг №2

Як приготувати запіканку з макаронів з фаршем:

налити Воду в каструлю, поставити на вогонь, довести до кипіння.

Шаг №3

У киплячу воду додати макарони, 1 ст.л. рослинного масла. Посолити. Варити до готовності al dente.

Шаг №4

Розігріти масло на сковороду. Обсмажити злегка на ньому цибулю.

Шаг №5

м'ясо подрібнити в блендері або на м'ясорубці. Додати до цибулі.

Шаг №6

Обсмажити м'ясо з цибулею, додати спеції за смаком.

Шаг №7

Макарони відкинути на друшляк.

Шаг №8

Змастити олією форму. На дно викласти половину макаронів.

Шаг №9

Зверху фарш з цибулею.

Шаг №10

Потім залишок макаронів.

Шаг №11

Яйця розбити в миску. Збити.

Шаг №12

Додати вершки. Добре перемішати.

Шаг №13

У вершково-яєчну масу натерти сир. Додати сіль, спеції.

Шаг №14

Залити яйцями з сиром макарони з м'ясом.

Шаг №15

Накрити кришкою і відправити в духовку на пів години. За 5 хвилин до приготування зняти кришку.

Шаг №16

Готова запіканка з макаронів з фаршем. Приємного апетиту!

Вгору